Stranica u izradi

Za medicinske stručnjake

U ovoj kategoriji pročitajte detaljne studije slučaja namijenjene medicinskim stručnjacima i obrazovnim publikacijama. Možete nam preporučiti pacijenta koji su mogli konzultirati.

Za medicinske stručnjake
Uputi pacijenta

Nakon što nas kontaktirate radi preporuke pacijenata, stručnjak za zdravstvene podatke će vas provesti kroz postupak i odgovoriti na vaša pitanja. Od vas će se možda tražiti da pošaljete medicinska izvješća i / ili dijapozitive o patologiji u Radichirurgiju kako biste osigurali da vaš pacijent zakaže odgovarajuću medicinsku uslugu i da zakažete bilo koja ispitivanja koja bi mogla biti potrebna kada pacijent dođe.

Obrazovne publikacije

Once you’ve contacted us to make a referral, a health information specialist will guide you through the process and answer your questions. You may be asked to send medical reports and/or pathology slides to Radichirurgia to ensure your patient is scheduled with the appropriate medical service and to pre-schedule any testing that might be needed when your patient arrives.

Sve što morate znati o liječenju u Radiochirurgiji Zagreb

Raspolažemo vrhunskom opremom za dijagnostiku i liječenje karcinoma uz pomoć kirurgije, radiokirurgije i radioterapije te uslugu stručnog tima hrvatskih i međunarodnih stručnjaka.